Det handler om dig

Om mig

Jeg er tysker og bor i Danmark

Es geht hier um Dich

Jeg blev født i Berlin (Vest) i oktober 1971. I mine sommerferier plejede jeg at besøge en gård i Danmark med min familie, og vi elskede landlivet. Den erfaring gav mig et indblik i Danmark som barn.

I dag er jeg gift med en dansk kone, og vi bor sammen i Kolding med vores tre dejlige børn. Mit erhverv har haft sine udfordringer, men det har formet mit liv og gjordt mig i stand til at udvikle mig yderligere.

Hvad var årsagen?

Nu kender jeg mit HVORFOR. Tidligere blev jeg holdt tilbage af falske overbevisninger, men i dag er de erstattet af positive. En vigtig erkendelse kom fra manglende forståelse af mine indre drivkræfter.

Jeg handlede kun ud fra følelser, undgik udfordringer og fulgte det, der føltes let. I dag lever jeg i overensstemmelse med min indre motivation, og jeg elsker mit liv. Jeg kender mine styrker, lever dem ud hver dag, og det mærker mine medmennesker.

Prøv det selv… Oplev, hvordan det fungerer, hvis du vil lade mig være en del af din coaching.

Min vej til coaching

Jeg kunne ikke overskue mit liv, og alle andre har haft indflydelse på, at det ikke lykkedes for mig at nå mine mål. Jeg har været meget fastlåst i min udvikling, fordi jeg ikke forstod mig selv. Med andre ord var jeg ikke bevidst om mine følelser, og derfor har mit fokus ikke været rettet mod mig selv. Tværtimod har jeg haft fokus på mine medmennesker. Alle har haft skylden for, at jeg ikke kunne nå mine opgaver, og der opstod løbende misforståelser eller frustrationer, både med mig selv og mine medmennesker.

Hvorfor? Fordi jeg har haft en del fastlåste følelser i mig, samt angst og anerkendelse, som jeg ikke fik som barn. Dette gjorde, at jeg følte mig fanget i en hamsterhjul. Takket være min kære kone begyndte jeg et coachingforløb. Efter 16 gange, hvor jeg havde skiftet job, mente hun, at det måske havde noget at gøre med mig. Nu begyndte et nyt liv for mig i mit coachingforløb, hvor jeg lærte mig selv bedre at kende og lærte mine styrker at kende gennem en energimodel. Jeg var ikke bevidst om, at jeg altid har været coach, fordi jeg har coachet mennesker fra første dag i arbejdslivet.

I alle mine jobs har jeg haft kontakt med andre mennesker, som afdelingsleder, salgschef og underviser. I dag arbejder jeg som business- og lifecoach og har fået min uddannelse i Hamburg gennem et 2½-årigt forløb. Derudover har jeg en uddannelse som PLD supervisor og er i gang med en ny hypnoterapeutuddannelse.

da_DKDA